Skip to main content

Kaffekilden

Kaffekilden er en rustik kaffebar i hjemlige omgivelser, og vores mål er at servere byens bedste kaffe og de skønneste kager. Vi har beliggenhed i både Roskilde og i Carlsberg Byen i København.

Kaffekilden slog dørene op i Roskilde

– i sommeren 2010 på Hestetorvet lige ved siden af Roskilde Station. De tre små rum, som Kaffekilden dengang bestod af, med højt til loftet, rå murstensvægge og bløde lænestole blev hurtigt et populært tilholdssted for især byens unge mennesker, hvor god kaffe, lækre cheesecakes og brætspil kunne nydes efter skoletid. I morgentimerne sørger vi for kaffe to-go til pendlerne, vi serverer frisk morgenbrød til dem, der kommer for at læse dagens avis, og vi har selvfølgelig Wi-Fi og masser af stikkontakter til rådighed for alle dem, der har brug for et sted at sidde og arbejde på computer.

Kaffekilden slog dørene op i Roskilde i sommeren 2010 på Hestetorvet lige ved siden af Roskilde Station. De tre små rum, som Kaffekilden dengang bestod af, med højt til loftet, rå murstensvægge og bløde lænestole blev hurtigt et populært tilholdssted for især byens unge mennesker, hvor god kaffe, lækre cheesecakes og brætspil kunne nydes efter skoletid. I morgentimerne sørger vi for kaffe to-go til pendlerne, vi serverer frisk morgenbrød til dem, der kommer for at læse dagens avis, og vi har selvfølgelig Wi-Fi og masser af stikkontakter til rådighed for alle dem, der har brug for et sted at sidde og arbejde på computer.